Hyundai Elantra Forum - View Profile: afotey

afotey afotey is offline

Junior Member

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. afotey
    08-02-2018 10:54 AM - permalink
    afotey
    Hello,

    I have been having an issue with my car, on some days, when u start driving and stop at a red light and decide to move again, the car doesn't accelerate it just glides slowly. Even if u floor the accelerator it would just glide.

    If u put the ignition and start again it comes and then drives normally for a couple of hours/minutes and then starts all over again. it happens once a week or several times a day or once every 4-3 weeks

    I took to it to the Hyundai Service centre and they diagnosed and changed the throttle (because they said the error code given was throttle related.

    After changing the throttle it worked fine for a week and it started again and they said it could be the ECU, they changed the ECU and we went for a 45-minute drive without the problem re-ccuring. after parking the car for 10 minutes and starting it the problem came back. and they diagnosed and said it is the Accelerator position sensor, that was changed today and the problem exists.!! HELP!!

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-03-2018 08:29 AM
  • Join Date: 01-02-2017
  • Referrals: 0

  Mentions

No results to display...

  Thread Tags

No results to display...

  Quotes

No results to display...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome