Odd marker light behavior with fobs - Hyundai Elantra Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-23-2019, 01:16 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Odd marker light behavior with fobs

Hello everyone, I own a 2014 Hyundai Elantra that is doing something weird. When locking or unlocking the doors or using the OEM remote start, only the left side marker lights blink. But when the car is on and running all lights are on and the complete lighting circuit behaves normally, turn signals and all. Does anyone have an insight to this or better still has anyone encountered this and fixed it? Thank you.
Andrew Khan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Hyundai Elantra Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome