power loss - Hyundai Elantra Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-10-2016, 11:02 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
power loss

Good day everyone, mine is 2006 with 130k miles. Just replaced fuel filter, air filter, cleaned air flow sensor and cleaned the injectors. The car still feels slow and it seems to eat more fuel than before.
The spark plugs and the wires seems to be ok. No warning or error on dash is displayed.
What else could I try to fix this issue. Thanks in advance
Josue Maldonado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-13-2016, 06:31 PM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Claysburg Pennsylvania
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
To me it sounds like an 02 sensor may be bad or going bad.
15ElantraSE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Hyundai Elantra Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome